Inspiratiekrant 2018

Het Gezamenlijk Zondagsblad luidt het nieuwe kerkelijke seizoen in met de Inspiratiekrant op 9 september 2018. Boordevol nieuws, tips en inspiratie voor het komende kerkseizoen. Deze speciale editie is bedoeld om uit te delen. Geheel kosteloos!

Bestel de Inspiratiekrant via onderstaand formulier. Bestellen kan tot en met maandag 3 september 12.00 uur. Als u de bestelde exemplaren op wilt halen, dan kan dat op donderdag 6 september of vrijdag 7 september. Het afhaaladres is in Wierden: Burg. J.C. van den Bergplein 34. U kunt er ook voor kiezen de kranten te laten bezorgen. U betaalt dan € 7,50 bezorgkosten. De aflevering vindt plaats tussen donderdag 6 en zaterdag 8 september.

JA, ik bestel de Inspiratiekrant van het Gezamenlijk Zondagsblad om uit te delen. Ik krijg de bestelde exemplaren GRATIS.